Bejelentés


Lehel úti lakás Lakásnak vagy irodának is megfelelő ingatlan eladó


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A lakás – kétséget kizáróan – felújításra szorul. Utoljára 1997-ben tataroztattuk teljes egészében. Akkor minden vezetéket, csövet kicseréltettünk, a vakolatot tégláig verettük a fürdőszoba kivételével, ahol megmaradt a tíz évvel korábbi kialakítás.
Az előszobát és a fürdőszobát 1988 táján vezetékezte újra a hamarosan megszűnő IKV (Ingatlankezelő Vállalat, akik legnagyobb meglepetésemre nemhogy léteznek, de még a neten is jelen vannak). Ekkor építettek be a mellékhelyiségekbe és az előszobába álmennyezetet, aminek talán költségtakarékossági okai voltak. A kamrát nem fűtöttük, így oda nem került álmennyezet…
Az utolsó felújítás során épült a két galéria, ekkor került be a nagyszoba falába a páncélszekrény, és alakítottuk ki a jelenlegi konyhaberendezést, aminek egyik dísze a természetes malachitlap. Nem sokkal később egy ideiglenes elválasztó falat húztunk be a kisebbik szobában a két galéria közé, így téve a szülők és jómagam, mint egyetemista éjszakáit intimebbé.
Jelenlegi állapot letölthető alaprajzaEgy lehetséges alternatíva az átalakításra:Képek a meglévő állapotról:

 


Előszoba
Konyha 


WCFürdőszobaA nagyobbik szoba
 


A kisebbik szoba (jelenleg gipszkartonnal kettéválasztva)Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!